Arenys, El Masnou i Boet Mataró tenen reptes diferents

El primer a jugar aquest cap de setmana, al grup A de la Lliga EBA, és el VIVE El Masnou. El líder visita al Sant Adrià, el sisè classificat. Un equip amb un balanç de cinc victòries en 10 partits, i que ha perdut els últims tres encontres que ha disputat com a local. Els masnovins, amb tres victòries seguides, han après afrontar els compromisos sota la pressió que té ser el primer classificat.
Si el Sant Adrià és el sisè classificat, l'Arenys Bàsquet és el setè. I si els del Besòs reben El Masnou a les sis de la tarda, els arenyencs començaran a tres quarts de vuit. Ho faran per rebre el Roser, un equip que tan sols ha guanyat un dels 10 partits jugats aquesta temporada. Va ser en la seva primera visita al Maresme, a la pista del Boet. 
Un Boet que serà el darrer a inciar el seu encontre. Ho farà a les vuit, i rebrà al Castelldefels. Situat a la desena plaça, es troben un partit guanyat per sota els boetistes, que després de sumar la seva primera victòria fora de casa podrien encarrilar tres triomfs de vèncer aquest dissabte. Un Castelldefels que, per cert, ve de jugar contra el Masnou.