Aquest diumenge torna l'Ironman 70.3 BCN

Diumenge a les 7 del matí donarà el tret de sortida d'una nova edició de l'edició curta de l'Ironman Barcelona.  La prova estarà ben pendent de la metereologia, de fet com cada any en aquestes alçades. L'exigent segment ciclista i la possibilitat de pluja són dos dels elements a superar pels particiopants, que denou han deixat sense inscripcions disponibles la prova,.

Ens els inscrits destaca la presència de Bart Aernouts y David McNamee, 2n i 3r respectivament en el Campionat del Món d'Ironman 2018 por darrera de Patrick Lange. I si el cartell masculi és dels que fa por, el femení tampoc es queda curt. Alexandra Tondeur, recentment campiona del Mon de Llarga distància a Pontevedra i Laura Sidall, que arriba després de vèncer l'Ironman d'Austràlia són les dues caps de cartell.

La prova consta d'un segment de natació de 1900 metres, 90 km de ciclisme fins al Montseny i tornar i una mitja marató per acabar la competició. En aquesta edició les restriccions per la mobilitat es concentren al voltant de Calella, sense afectar la Nacional II al seu pas per Mataró