Antonio Campoy vol reprendre l’activitat el més aviat possible

El lluitador mataroní Antonio Campoy de 29 anys va signar el passat mes d’agost un contracte de 3 anys amb la productora més important d’esports de contacte Glory Kickboxing Events. Amb ella disputarà un total de nou combats més tres opcionals.

El lluitador mataroní format a Badalona va fer aquest salt després de guanyar l’Europeu de la World Kickboxing Network. Va ser el 13 de juliol del 2019 en un esdeveniment esportiu de caire internacional celebrat al poliesportiu de Llefià. Campoy, conegut amb el sobrenom del Flamenco, porta un total de 2 combats amb una derrota i una victòria.

Des de l’organització de la productora Glory s’estan buscant alternatives per reprendre la competició, però tot fa indicar que fins al setembre o octubre no tornaran els combats.

No serà fins 2 mesos abans de la vetllada quan coneixerà el seu proper rival. Campoy segueix amb trajectòria ascendent després d’haver fet el pas més important de la seva carrera. El seu objectiu és quedar entre els 10 millors lluitadors del seu pes.

Informa. Badalona Comunicació