Antonio Campoy protagonista del "IX Armados y Peligrosos"

El mataroní Antonio Campoy ha estat un dels protagonistes de la novena edició d'Armados i Peligrosos, una jornada de Kick Boxing, K1 i Muay thai, que aquest cap de setmana s'ha fet a Montgat. Campoy es va veure les cares amb una de les estrelles internacionals, Khyzer Hayat, juntament amb el combat entre Hichem Menaouine i Jordi Fernández era el gran cartell d'aquesta novena edició. El combat va acabar amb nul, és a dir, empat tècnic entre un i altre lluitador.

L'entrenador de Campoy, Jordi Calvet, ha estat un dels organitzadors de la jornada, que ha portat prop de tres mesos i mig de feina. El primer que es va tancar va ser qui es pegaria, on Campoy era un dels reclams principals.

Tant el kickboxing com les arts marcials estan creixent en nombre de practicants. Segons Calvet poc a poc es trenquen les barreres que alguns tenien amb aquests esports de contacte tot i que també existeix un fort procés d'adaptació a totes les necessitats.

Després de tres mesos entrenant Campoy es prendrà ara uns dies de descans, tot i que ja té en ment els seus dos objectius més propers, un combat a Melilla, si acaba sortint, i, quan sigui possible, prendre part d'un combat europeu.