Anni Espar, la nova estrella del CN Mataró

Anni Espar, la MVP de la darrera supercopa d’Espanya va visitar ahir els estudis de Mataró Audiovisual per ser entrevistada al programa Mataró al Dia. La jugadora internacional amb Espanya i un dels fitxatges estrella del Centre Natació Mataró per aquesta propera temporada explicava com veu l’equip per aquesta temporada.

Espar, de 26 anys, arriba a la capital del Maresme doncs amb ganes de guanyar-ho tot i la primera prova ha estat els seus 7 gols en el duel contra el Sabadell, convertint-se en MVP. Qui vulgui entendre el seu fitxatge pel Mataró com un inici de retirada o un pas enrera avisa que està bn equivocat. De cara al futur més immediat aquest cap de setmana comença la lliga domèstica, i ho fa amb un desplaçament a Saragossa. Espar explica com prepara l’equip aquest nou repte.

La lliga comença aquest mes d’octubre i el mes acabarà amb una fase a Utrecht, Holanda, on s’enfrontaran a l’equip local, al Ferencvaros i al  Dynamo Uralochka. L’objectiu de l’equip és ben clar. Des del seu debut el  seu palmarès no ha fet més que ampliar-se, i de fet fins ara hi destaquen 4 copes d’Europa, 3 supercopes d’Europa, 9 lligues, 9 copes o 11 supercopes espanyoles, a més de les medalles en Europeus, Mundials i Jocs Olímpics, Espar confia ampliar aquest palmarès en un any interessant a nivell de clubs i també a nivell internacional, amb Europeu i Jocs Olímpics.