×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Anni Espar i Marta Bach segueixen els entrenaments a casa

Quan la temporada 2019-2020 va començar, per a molts esportistes ja era diferent. L’any olímpic fa que bona part del curs giri entorn la cita internacional: competicions que acaben abans, proves classificatòries, rendiments individuals.... poc es pensava que a mes de març els Jocs quedarien tan lluny. Anni Espar i Marta Bach són dues de les jugadores que haurien de ser a Tòquio. Ara, però, els queda tot plegat molt lluny.

Confinades a casa, intenten mantenir la forma com poden, seguint també les indicacions de l’entrenadora, Marina Zablith. L’aturada els ha agafat en un bon moment de temporada, tot i que ho deixen en un segon pla, després de prioritzar el final de la pandèmia.

Acostumades a entrenar cada dia i  a entrar en una piscina, aquesta situació els canvia radicalment el guió habitual. Bach assegura que prefereix no pensar més enllà del dia a dia i es centra en el més immediat.

La lliga ha quedat aturada en un moment immillorable pel Mataró. Líders de la fase regular, i amb opcions de guanyar-la per primera vegada. A Bach li consola que l’aturada per tots, i que per tant s’igualen les situacions. Però espera poder-la acabar tal i com estava previst.

Tan la lliga com els Jocs, però, queden pendents de l’evolució de la propagació del coronavirus i, sobretot, de la seva fi.