Albert Ramos tancarà la setmana vinent una temporada complicada

Ramos ha caigut aquesta setmana en el seu primer partit del Màsters 1000 de París

Albert Ramos va caure ahir dilluns en el seu primer partit del Màsters 1000 de París. Una competició que es disputa en pista ràpida. Ho va fer contra el nord americà Marcos Giron, número 91 del món, en 3 sets; per 3-6, 6-4 i un definitiu 1 a 6.

Des de l’aturada de la Covid-19 el mataroní no està trobant el seu millor moment de joc i resultats. Amb 32 anys i amb 10 anys al circuit ATP està a punt de tancar una temporada complicada. Malgrat que abans del confinament havia tingut un balanç de 7 victòries per 6 derrotes i presència a les rondes finals de diversos tornejos, cert és que enrere queden els grans èxits assolits pelmataroní. Uns èxits que el van portar a ser integrant de l’equip espanyol de Copa Davis, ocupar el top 20 durant diverses setmanes, o tenir un balanç de victòria i derrotes positiu als seus interessos. El seu entrenador, Jose Maria Díaz explicava, aquest diumenge en el Carnet Esportiu el perquè la setmana passada, tot i no ser habitual de les xarxes Socials, va decidir fer públic un missatge d’ànims amb una fotografia dels dos asseguts d’esquena al mig de la Gran Muralla Xina.

La Propera setmana jugarà l’ATP 250 de Sofia. L’últim torneig d’aquest 2020 de contrastos. A dia d’avui ho fa en el lloc 46 del rànquing mundial i amb un balanç durant aquesta complicada temporada, en tots els sentits, de 9 victòries per 13 derrotes.