Albert Ramos s’atura a l’espera de l’ATP

Via instagram, a través d’un "Live" de la Federació Catalana de tennis, el tennista mataroní Albert Ramos, ha explicat com està vivint el confinament. El mataroní resideix des de fa uns mesos a Andorra, i el confinament l’ha viscut adaptant-se a la situació. De fet ja fa més setmanes que no competeix que les darreres vacances que va tenir, de només 3 setmanes, i per tant ha decidit mantenir la forma a l’espera del que succeeix-hi amb el circuit ATP.

En el cas del tennis, tot i estar parlant d’un esport individual, en un torneig s’ajunten esportistes de diferents llocs del món, i això fa que sigui ara mateix impossible preveure quan es podrà reprendre el circuit internacional.

En condicions normals ara mateix vindria de disputar el Godó, un dels seus trofeus preferits, on rep l'escalfor dels seus ii on no havia fallat els darrers anys. I de fet la temporada de terra batuda és la preferida pel mataroní, de fet és la que sempre li ha portat millors resultats. Aquest any, però, tot sembla indicar que la temporada, com a mínim en aquesta superfícies acabarà en blanc.

Durant l’entrevista el mataroní va parlar de diversos aspectes, recordant la seva etapa de formació, la seva estreta vinculació amb el seu entrenador de tota la vida, Jose Maria Díaz, o sobre com veu la disputa entre Federer, Nadal i Djokovic.