Albert Ramos qüestiona la política de 'Wild Cards' del RCT Barcelona

Foto: Anna Freixa

Després de la derrota del tennista mataroní Albert Ramos a l'Open Banc Sabadell contra el rus Daniil Medvedev en els 16ens de final (3-6. 6-2 i 1-6) va originar-se la polèmica. I és que un cop dutxat i analitzat el partit, per tant després de reflexionar sobre aquests dies al Godó, el mataroní feia unes dures declaracions a la organitzacióo pel fet d’haver hagut de jugar totes les rondes, tot i ser jugador del Reial Club de Tennis Barcelona.

Però com reconeix el propi tennista, el rànquing és el rànquing i això el perjudica a l’hora de disputar alguns tornejos. Però per Ramos i el seu equip els costa d’entendre que un tennista local no pugui tenir certs privilegis en el torneig del seu club, o en d'altres competicions estatals. Al proper torneig ATP de Madrid, per exemple, ha d’estar pendent d’alguna renuncia per poder-hi participar.

Amb la derrota d’ahir, Ramos no va poder sumar la seva quarta 4 victòria consecutiva en un torneig, un fet que no aconsegueix des de l'abril del 2017, quan va sumar cinc victòries seguides a Montecarlo, en aquell màsters 1.000 va perdre la final contra Rafael Nadal.

Escolta l'entrevista complerta feta per la companya de la Xarxa, Anna Freixa, en el vídeo adjunt.