Albert Ramos prepara la temporada a Mataró

Per primer cop el tennista mataroni ha escollit Mataró per fer les primeres sesisons d'entrenament de la pretemporada. Habitualment ho feia fora de la capital perquè el campionaty comença amb tornejos de pista ràpida i a Mataro no hi ha pistes d'aquestes característiques. Però el tennista i el seu staff tècnic han volgut canviar i no anar amunt i avall estalviant-se quilòmetres i hores desparofitades.

Ramos fa poc més de dues setmanes que acabava el darrer campionat de Paris Bercy. Després d'unes curtes vacances el tennista i el cos tècnic ja tornen a estar fins la pista.

Albert Ramos explica que aquesta ha estat una temporada complicada. El tennista, que durant el darrer campionat ha anat arrossegant problemes físics, li han condicionat la seva classificació al circuit ATP, sent actualment el número 65 del món. Lluny del lloc 17 que ocupava el maig de 2017.

Les ganes de treure's l'espina dels darrers mesos ja es noten en la primera setmana d'entrenaments, en una temporada complicada però que es presenta amb esperances.

L'equip també ha resstructurat el seu cos tècnic incorporant una persona que engloba la preparació física i la recuperació i que viatjarà amb el jugador i l'entrenador.