Albert Ramos no serà als Jocs

Recordem que el tennista de la capital del Maresme ja no complia els requisits marcats,

Albert Ramos no havia passat el tall per poder ser als Jocs Olímpics de Tòquio. El mataroní havia d’estrar situat entre els 4 primers espanyols a data 14 de juny.  Ramos havia estat superat in extremis pel jove Alejandro Davidovich, i passava a ser el cinquè tennista espanyola amb millor rànquing, per darrera de Rafa Nadal, Roberto Bautista, Pablo Carreño i el propi Davidovich, i depenia de renuncies per poder formar part de la selecció espanyola als Jocs de Tòquio. Les primeres renuncies no van trigar en arribar i això obria una possibilitat pel mataroní, però en una decisió presa amb el seu entrenador José María Diaz, han preferit centrar-se en la seva carrera en el rànquing ATP i no participar-hi.

De fet amb el que s’ha trobat el seleccionador, Sergi Bruguera, és amb 7 renuncies per part de jugadors espanyols. A més de Ramos ho han fet Rafa Nadal, Roberto Bautista, Feliciano López, Jaume Munar, Carlos Alcaraz i Marcel Granollers.
Això deixa la llista de seleccionables en 3. Pablo Carreño, Alejandro Davidovich i Pablo Andújar seran en principi els representants d’Espanya als Jocs de Tòquio.