Albert Ramos ja és a vuitens de Xangai

Albert Ramos ha guanyat el seu segon partit a l’ATP de Xangai
Ahir guanyava a Pablo Carreño i estarà als vuitens de final, enfrontant-se al guanyador del partit que durant el dia d'avui han de disputar el sud-africà Kevin Anderson i l'alemany Jan-Lenard Struff.
En el partit d'ahir el mataroní va mostrar la seva fortalesa en el servei, amb el que gairebé no va cedir cap punt, i de fet no el va perdre en tot el partit. Ramos va salvar dues pilotes de trencament, una a cada set. Després, doncs, d'un duel molt igualat, aquest es decantava pel mataroní per un doble 7 a 5.
El mateix Ramos explicava a Mataró Audiovisual les sensacions després de la victòria. "Molt content per la victòria, era un partit molt complicat davant un jugador que està a un gran nivell i que ha jugat molt bé al US Open i un jugador que estava Top Ten. La veritat que molt content amb la victòria, amb el percentatge en els serveis, el percentatge de punts guanyats en el primer i el segon servei.. i amb moltes ganes de seguir endavant en el torneig per la propera ronda"
La victòria complica a Carreño poder estar a la final ATP de Londres, però dona aire al mataroní per poder treure's de sobre la pressió després d'algun mal resultat.