Albert Ramos ja és a quarts de l'Andalucia Open

El mataroní guanya a Berankis i ara l'espera Norbert Gombos.

Albert Ramos supera el lituà Ricardas Berankis i el derrota als vuitens de final de l'Andalucia Open. En un encontre igualat, el mataroní ha vençut guanyant el primer set per 6 a 3, perdent el segon per 4 a 6 i vencent el tercer, per 6 a 3. 

Un duel entre dos tennistes que s’havien repartit les victòries. El 2012 va ser pel lituà, 1 a 2 sobre pista dura, i el 2015 sobre terra batuda el triomf va ser per Ramos.

D'aquesta manera, es converteix en el primer tennista de l'estat a accedir als quarts de final. Ramos, número 47 del rànquing Mundial, estrena gira europea a Marbella. Després d’una primera part de temporada amb poca sort a Austràlia, molts encerts a Sud-Amèrica, on va fer una final i una semifinal, i una eliminació exprés a Doha. En fa balanç el seu entrenador Jose Maria Díaz, explicant també la renuncia a jugar a Miami i com s’ha aprofitat el temps.

A Marbella comença un periple de tornejos europeus en el qual hi ha molt confiança dipositada per part del seu tècnic. Després de la càrrega d’aquestes tres setmanes espera que durant els propers campionats hi hagi una setmana de grans èxits. El debut de Ramos als vuitens de final contra el lituà Berankis, ha suposat enfrontar-se al número 88 del rànquing mundial. Ara l'espera l'eslovac Norbert Gombos.