Albert Ramos i José María Diaz entre els afectats pel caos de l'Open d'Austràlia

Els dos mataronins fa 4 dies que es troben reclosos a la seva habitació d'hotel, malgrat tots els tests COVID que es fan han sortit negatius.

El tennista Albert Ramos i el seu entrenador Jose Maria Díaz es troben confinats en una habitació d’hotel d’Austràlia des de fa 4 dies. Avui han complert el quart dia de confinament, tot i que tenien estipulat que viatjant amb un test negatui d’Espanya haurien de fer només 1 dia. Per posteriorment començar a preparar el primer Gran Slam de la temporada, podent sortir 5 hores cada dia per fer les sessions preparatòries necessàries per una competició que requereix d'un gran esforç físic en haver-se de disputar a 5 sets. A hores d’ara, però, no saben per quan en tenen sense sortir de l’habitació, i critiquen la gestió i la poca comunicació que tenen.

El motiu del confinament que ja afecta a més d'una setantena de tennistes és que s'han trobat alguns casos positius en tennistes dels diferents avions que l’organització va posar per poder arribar a Australià. A hores d’ara temen que hagin estat 14 dies confinats.

Una de les reclamacions, també, es que no tots els tennistes estan patint aquesta situació. Els millors del rànquing masculí i femení no tenen aquestes restriccions i ja fa 4 dies que estan entrenant.

El Grand Slam d’Austràlia esta previst pel 8 de febrer.