Albert Ramos ha començat la preparació per l'Open d'Austràlia

Després de quatre dies reclòs amb el seu entrenador a un hotel d'Austràlia avui ja ha pogut fer la primera sessió preparatòria.

El confinament de 4 dies que ha patit el tenista mataroní Albert Ramos i el seu entrenador en un hotel d’Austràlia ha finalitzat avui. Ramos i José María eren dos de les desenes de tennistes i acompanyants que es trobaven confinats per diversos positius de Covid entre els futurs participants al primer Grand Slam de la temporada, que ha de tenir lloc el proper 8 de febrer a Austràlia. En el cinquè dia de reclusió, i després de donar negatiu en totes les proves Covid, des del seu viatge des de territori espanyol, ha arribat el moment de deixar l’habitació.

Avui ja han pogut sortir a entrenar. Ho han fet durant 5 hores, tal i com estava estipulat en un principi. 2 hores d’sparring, que durant aquesta setmana ho farà amb Fabio Fognini, l’italià numero 17 del ranquing ATP, més 1 hora i mitja de preparació física i una hora per menjar a les instal·lacions del club a Melbourne, més els desplaçaments. Ramos té previst la setmana vinent fer preparació amb el grec Stefanos Tsisipas.

Després d’aquests primers dies de confinament, una de les queixes de Jose Maria Díaz era que els primers classificats del rànquing ATP, tant masculí com femení, s’han pogut entrenar des del primer minut.