Albert Ramos cau de la llista de la Copa Davis

El tennista mataroní Albert Ramos creu que el seu inici de temporada no ha estat l'esperat. Entre els diversos campionats disputats a territori americà i una eliminatòria de Copa Davis a Marbella han estat 6 setmanes consecutives de competició. Un fet que el van fer decidir a renunciar a l'obert de Miami.

Ramos doncs, treballa aquests dies per recuperar la intensitat i la concentració. Dos dels aspectes que el fan fort i que l'han portat entre els millors tennistes del mon. I per recuperar aquests dos aspectes, ell i el seu equip tenen a Mataró la millor base d'operacions.

La notícia d'avui és que Ramos no formarà part de l'equip espanyol que jugarà entre el 6 i el 8 de d'abril l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis davant Alemanya, tot i el paper clau del mataroní a l'anterior ronda enfront Gran Bretanya. De totes maneres Ramos ja explicava, en l'entrevista de la setmana passada, que estava a disposició del capità, per si el reclamava ara o en posterioritat.

Sense Copa Davis, l'Open 250 de Marrakech, el Masters 1000 de Montecarlo i el Godó, que es va presentar fa uns dies a Barcelona, entren en escena pel mataroní, amb ganes de repetir bons resultats 3 tornejos on Ramos espera poder seguir el camí cap al seu principal objectiu de la temporada.

La temporada passada, a Marrakech i a Barcelona, va caure a quarts de final, i a Montecarlo va arribar a la final derrotant Andy Murray a 16ens de final, quan aleshores el britànic era el número 1, i perdent davant de Rafa Nadal. Aquestes són les xifres a igualar o superar per tal de sumar punts al rànquing ATP.