Albert Ramos, amb un peu fora de Tòquio

El mataroní s'ha vist superat per Davidovich, com a quart millor tennista espanyol, i només una lesió o renúncia d'algun dels quatre classificats el pot fer anar als seus segons Jocs

El tennista mataroní Albert Ramos complia fins abans del Roland Garros, estan entre els millors 56 i sent el quart espanyol, però el darrer torneig ha provocat canvis.

De fet, la derrota de Ramos en la primera ronda del Roland Garros, ha permès al jove malagueny Alejandro Davidovich poder aspirar a la quarta plaça de la selecció espanyola que participarà als Jocs, acompanyant, a priori, Rafa Nadal, Pablo Carreño i Roberto Bautista. Això sí, ho aconseguia dins la pista i després de sumar 3 rondes més que el mataroní en el torneig de París.

Les opcions del mataroní, doncs, només estan a l’espera d’alguna renuncia o lesió d’algun dels seus companys. En aquest sentit, només Rafa Nadal ha exxposat els dubtes que té de poder estar a Tòquio.

Ramos va fe rel seu debut olímpic a Rio 2016, queien en primera ronda davant el japonès Kei Nishikori.

Per cert, Ramos queia ahir a l’ATP de Londres davant el britànic CameronNorrie per 2 a 1. Ho feia en un duel de 2 hores 9 minuts, on va vèncer el primer set per 4 a 6, però va perdre es dos següents per 6 a 3 i 6 a 4.