Albert Bou tanca una etapa de 3 temporades amb el CH Mataró

En hoquei patins femení el Club Hoquei Mataró està acabant la temporada, i de fet el projecte amb Albert Bou al capdavant. La setmana passada l’entrenador del primer equip, així com diversos equips de la base femenina del club, explicava a través de les Xarxes Socials que tancava una etapa de 3 temporades a l’entitat mataronina. Dissabte, després de la victòria per 5 gols a 1 contra el Vila-sana, en la semifinal del quadre per la 5a i 6a plaça, explicava els motius.

Albert Bou ha acumulat força èxits esportius a Mataró. Des de l’àmbit català fins a l’àmbit europeu. De fet amb Bou al a banqueta el club mataroní ha guanyat el campionat d’Europa sub-17 l’any 2017, i aquesta temporada n’ha estat el tercer classificat en una competició disputada a Cerdanyola. La temporada passada va vèncer el campionat de Catalunya FEM-16, fa dos anys va fer un tercer lloc i aquesta temporada n’ha quedat subcampió, just fa uns dies davant l’Sferic de Terrassa. I al Campionat d'Espanya, el FEM-16 d'Albert Bou ha estat campió dos anys consecutius, el 2017 i el 2018. Un balanç molt positiu del seu pas per un dels clubs referents de l’hoquei patins femení de base i que culminarà precisament amb un campionat estatal sub16.

A la lliga les mataronines hauran de jugar una eliminatòria al millor de 3 partits contres el Jonquerenc per acabar de certificar la 5a plaça de la lliga