Alba Bonamusa s'incorpora al CN Mataró fins a finals de temporada

La mataronina es trobava als Estats Units, però la pandèmia l'ha fet tornar i reforçarà la plantilla de Dani Ballart

Un dels reforços inesperats que tindrà el primer equip femení de Waterpolo del Centre Natació Mataró és la presència de la mataronina Alba Bonamusa. Aquest estiu havia estat a Mataró, però amb les intencions de tornar a Hawaii, on combina els estudis a la Universitat nord-americana i la pràctica del waterpolo. El coronavirus ja va afectar la temporada passada el desenvolupament de les dues coses, dels estudis i de l'esport. I ara ha tornat a passar el mateix.
La mataronina serà, doncs, un bon reforç a una plantilla que ja coneix i que l'ha rebut amb els braços oberts.
A la lliga invictes, i amb ganes de millorar els darrers resultats, Bonamusa vol trobar al seu lloc en el qual considera una de les millors, o la millor plantilla per noms, de les darreres temporades.
Bonamusa tancava la darrera temporada sent la màxima golejadora de la Universitat de Hawaii amb 37 gols en els 7 partits que va jugar, marcant fins a 6 gols en el duel contra la universitat de UC Davis. A més va ser la jugadora que més pilotes va recuperar i una de les líders en assistències. Entre altres dades també va obtenir el tercer millor percentatge de tir de l'equip.