Alba Bonamusa fa la quarantena a Mataró, per tornar a Hawai

Alba Bonamusa fa la quarantena a Mataró, per tornar a Hawai

La waterpolista Alba Bonamusa va tornar a principis de mes a la capital del Maresme, després que el curs escolar a nivel presencial es donés per acabat a Hawai, i la temporada waterpolística acabés. La jove mataronina, que tornarà a Hawai el mes d’agost, es mostra contenta amb el paper realitzat aquesta temporada. De fet la setmana passada l’han nomenat com a una de les millors jugadores de la lliga universitaria, situant-la dins l’equip ideal de la competició.

Alba Bonamusa ha sumat el seu segon any als Estats Units. De fet a Hawai, una illa aïllada fins i tot dels Estats Units, però on també hi ha arribat la COVID-19.

Tot i que el confinament a Hawai és més suau del que s’ha viscut a Mataró, la mataronina no va pensar’s-ho ni dues vegades en tornar per passar la quarantena amb la seva família.

A mitjans de març s’acabava una temporada que s’estava desenvolupant molt bé per la mataronina i per l’equip de la seva universitat.

Un exemple del bon moment de Bonamusa és que a finals de febrer va ser nomenada jugadora de la setmana de la Big West Conference.

Una assignatura pendent, a nivell esportiu i que queda pendent per la propera temporada serà poder disputar aquestes finals de conferència i la final americana. Però abans, haurà d’acabar el curs via online per tornar a Hawai ja el mes d’agost a afrontar el tercer any universitari.

Bonamusa tanca la temporada sent la maxima golejadora de l’equip en 7 partits, marcant fins a 6 gols contra la universitat de UC Davis, sent la màxima golejadora de l’equip amb 37 gols, la jugadora que més pilotes a robat i una de les líders en assistències. Entre altres dades ha obtingut el tercer millor percentatge de tir de l’equip.