×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Afectacions a la mobilitat durant el diumenge amb motiu de l'Ironman

La disputa de la cinquena edició de l'Ironman Barcelona portarà, un cop més, diverses afectacions al transit a Mataró i a la resta de la comarca del Maresme.

Des de la Policia Local de Mataró, així com des de totes les policies locals de la comarca es remarca la importància de consultar el web dels respectius ajuntaments per tal de veure com afecten a la mobilitat el pas d'aquesta prova.

El cos policial reclama tranquil·litat i paciència a la ciutadania, i avisa que no es produiran culs de sac, i que per tant sempre hi haurà una sortida possible.

Les restriccions duraran fins passades les 5 de la tarda.

I aquestes són les que es detallen al web mataro.cat

Diumenge 7 d’octubre de 2018, es celebrarà la prova esportiva Ironman Barcelona, entre Calella i Montgat

Per aquest motiu, la carretera N-II quedarà tallada a la circulació entre les 6.30h i les 18.30h aproximadament. En el tram de Mataró s’habilitarà un carril només en sentit Barcelona des de la rotonda de la Marinada de Llavaneres fins a Porta Laietana. També a la Porta Laietana entre el camí Ral i l’accés a l’autopista C-31D. Es preveu que a Mataró s’obri la circulació cap a les 17 hores.

Autopista-Variant:

La circulació per la C-40 només será sentit Granollers.

La sortida 104 de la C-32 “N-II Girona” sentit Girona quedarà tallada a l’autopista, i els vehicles estaran obligats a circular fins a Sant Andreu de Llavaneres, per on circulant fins el camí del Pla de la Torreta es podrà accedir a la rotonda de la Marinada i arribar fins a Mataró.

La sortida número 95 “Mataró Sud” de la C-32 (ramal C-31D que desemboca a la Porta Laietana) quedarà tallada a la sortida Camí del Mig-Riera d’Argentona. Les úniques sortides de la variant-autopista C-32 a Mataró seran “Mataró Oest” i “Mataró Nord”.

Ciutat:

La Via Sèrgia quedarà tallada a la carretera N-II. Per aquest motiu, els vehicles provinents de la C-60 / B-40 que arribin a Mataró hauran de desviar-se prèviament.

S’habilitarà un carril de circulació de sortida a la Via Sèrgia, entre el lateral de la carretera de Barcelona i la C-60.

L’accés al Polígon Industrial del Rengle quedarà restringit en el perímetre delimitat entre el c. de la Bobinadora, la Via Sèrgia i la N-II. Serà possible la sortida d’aquest sector en tot moment, però no l’entrada quedarà restringida a moments puntuals, des de la Riera d’Argentona.

No es podrà accedir al Passeig Marítim ni al Port des de la Porta Laietana. L’accés i la sortida al passeig Marítim i al Port només es podrà efectuar pel Cargol (carrer de Sant Felicià) o bé per Sant Simó.

No es podrà accedir al polígon del Rengle des de la N-II (Ctra. de Barcelona). El polígon del Rengle que quedarà sense sortida, només es podrà accedir des del Passeig Marítim i pel Passeig de la Marina.

Els carrers compresos entre l’avinguda del Maresme, avinguda d’Ernest Lluch- carrer de Marina, d’Isaac Peral i de Juan de la Cierva no tindran accés des de la N-II.

L’estacionament de l’estació de Rodalies quedarà sense sortida, pel que s’ha de preveure enretirar el vehicle estacionat prèviament al tancament.

L’accés de vianants per creuar la carretera N-II a nivell es veurà interromput durant el transcurs dels ciclistes en els diferents punts, pel que s’haurà de cercar els passos subterranis.

Afectacions parades de transport públic: La parada “Estació RENFE” costat mar quedarà anul·lada. Només serà operativa la parada costat muntanya.