Adrian González es planteja la continuïtat a la natació d'alt nivell

L'equip de natació d'aigües obertes del Centre Natació Mataró no ha parat de col·leccionar títols i fites internacionals durant els darrers anys.
Des finals del 2013 que a l'equip hi ha Adrian Gonzàlez, un nedador que va fitxar pel club provinent del Sant Andreu i que sempre ha estat a l'ombra de les primeres espases però que ha ajudat a mantenir els grans objectius marcats per Sergi Garcia.
Ara amb 28 anys i amb la feina i els estudis -que cada cop compliquen més poder estar al 100x100 als entrenaments- Gonzàlez es planteja deixar la primera línia de la natació de llarga distància.
El campionat estatal de Sevilla de fa quinze dies pot haver estat el darrer gran campionat que disputi el nedador del Torrot.

Però un nedador que ha passat mitja vida lligat a uns horaris i una piscina, sap que serà difícil deixar la rutina.
Els bons resultats d'aquesta temporada tampoc ajuden a acabar de prendre la decisió.
El seu entrenador ho té clar, tant de bo poder-lo mantenir un any més, i és que els resultats que està obtenint no són pas pitjor que altres anys.

El que està clar és que Adrian Gonzàlez ha estat un dels puntals pels 5 títols consecutius al campionat espanyol. Al seu entorn han anat entrant i sortint peces, però la màquina de guanyar ha anat mantenint-se.
Durant els propers dies Gonzàlez acabarà de decidir si el seu futur seguirà o no vinculat a la piscina, i a quin nivell.