Accent mataroní a la Lliga Femenina de bàsquet

Accent mataroní a la Lliga Femenina de bàsquet

Amb el fitxatge de Laia Flores i César Aneas per l'equip del CD Promete de Logronyo, jugadora i entrenador s'uneixen a la llista de mataronines a la màxima divisió estatal. Una llista que encapçala, ara per veterania, Rosó Buch. Aquesta serà la seva novena temporada. A Gernika sumarà el seu cinquè club des que va debutar la temporada 2012/2013 amb el Bembibre.

Ara arriba al País Basc amb ganes de fer un salt més en la seva carrera esportiva, després que la temporada passada la comencÉs a l'Uni Girona i l'acabés al València Bàsquet.

A la Seu d'Urgell hi seguirà sent la mataronina Ariadna Pujol, que segueix vinculada, per quarta temporada, al Sedis La Seu, un equip amb moltes jugadores catalanes i que segueix apostant per la joventut. La seva aspiració és la de millorar, si es pot, el que va ser una molt bona temporada. Pujol, que no va tenir un bon inici a la Seu, amb una lesió el primer any que la va apartar de les pistes, ha anat fent-se un lloc a la banqueta que seguirà dirigint Bernat Canut. De fet de la 2a a la 3a temporada ha doblat minuts, punts, i la majoria de mitjanes, per convertir-se en una de les peces clau per l'equip lleidatà.

En aquest llistat no podem deixar de banda l'aportació a la màxima categoria de la vilassarenca Laura Peña, iniciada a la Unió i amb estudis a l'escola GEM, que seguirà una temporada més al Cadí La Seu.