40 minuts separen el Futsal Aliança Mataró de la Divisió de Plata

40 minuts separen el Futsal Aliança Mataró de la Divisió de Plata

El Futsal Mataró disputarà el play off d’ascens a la Divisió de Plata el 25 de juliol. 

Els mataronins no coneixeran el seu rival fins tan sols tres dies abans, ja que s’han d’enfrontar els quatre primers equips de cadascun dels sis grups de la Segona Divisió ‘B’. A causa de motius tant econòmics com de salut, alguns equips han decidit renunciar a disputar el play off. 

En el cas del grup III, on competeix el conjunt d’Albert Sabaté, els altres tres equips amb opcions d’ascens no participaran a les eliminatòries. Per tant, els vermells es jugaran l’ascens de categoria a un únic partit. Albert Sabaté explica la situació viscuda al grup tercer de la segona divisió B.

El rival del Futsal es determinarà segons el coeficient indicat pel balanç de victòries, empats i derrotes, després que es classifiqui un equip de cada grup. S’enfrontaran el conjunt amb el millor coeficient contra el pitjor, el segon contra el cinquè i el tercer contra el quart, sempre a un únic partit al camp del millor dels dos equips. Els tres guanyadors seran els qui aconseguiran l’ascens a Plata.

El Club Deportivo Bayyana de l’Ejido, sembla que és la plantilla més portent d’Espanya, Benavente o el Leganés son els equips que tenen més coeficient i els que tenen a priori el paper de favorits per les 3 places.

El Futsal Mataró s’està preparant des de fa setmanes per aquest duel crucial, ja que, tot i la dificultat per guanyar el matx, l’equip té opcions de seguir encadenant èxits pel club i fer història amb aquest ascens.

Informa: P.Costa / JM.Spà / F.Andrés