A 40 minuts d'un ascens històric

Ahir els màxims responsables del Futsal Aliança Mataró estaven penjats del telèfon o davant de les pantalles amb un objectiu, trobar la millor manera per desplaçar-se fins a El Ejido.

I és que la victòria de El Ejido contra el Melistar de Melilla, ha provocat que l’únic duel dels mataronins per pujar a la segona divisió espanyola sigui al municipi andalús de El Ejido, amb les complicacions que a nivell logístic comporta.

L’expedició mataronina, formada pels 14 jugadors del planter, més cos tècnic i dos membres de la directiva, ha marxat avui mateix cap a terres andaluses, finalment ho fa amb autocar sortint a les 9 del matí i s’espera que arribin cap a les 9 de la nit a El Ejido.

Però a banda dels múltiples inconvenients organitzatius, s’hi afegeixen els arguments esportius per enfrontar-se a un equip que, segons el tècnic Albert Sabaté, és el més complicat de tots els 4 grups.

Els mataronins, en una temporada atípica, poden posar la cirereta al pastís després de començar el curs amb la final a 4 de la copa Catalunya i haver fet un bon paper en el campionat de lliga. Tot i que son conscients que no son els favorits, Albert Sabaté, avisa que si no guanyen hi haurà igualment frustració.

El duel es juga demà dissabte a les 9 de la nit i es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio.