4 mesos per complir objectius

4 mesos de competició tenen per davant els 4 equips maresmencs que militen a la lliga EBA.
Un període que per exemple el VIVE El Masnou comença amb optimisme. El colíder de la categoria té un prova de foc respecte les opcions reals de l'equip de Raul Laita per disputar fases d'ascens. El Menorca, tercera classificat, visita la comarca aquest diumenge a les 12 del migdia.
Els 4 últims mesos de competició han de servir per corroborar la progressió del jove Arenys Bàsquet Joventut. Després d'un inici complicat Cesar Saura sembla haver trobat el camí correcte, però necessita confirmar-ho en el tram final de temporada. Dissabte a tres quarts de vuit del vespre al pavelló Fons de les Creus té la primera de les proves.
4 mesos on el Mataró Parc Boet vol agafar el camí de la regularitat. Un seguit de victòries abans d'acabar el 2017 l'han permès celebrar amb tranquil·litat les vacances de Nadal. Quarts classificats aquest dissabte poden reafirmar la posició guanyant un dels seus immediats perseguidors. El tècnic Alberto Peña confia en que el seu equip no li costi reenganxar-se al ritme de la competició.
Sobre la possibilitat d'incorporar a algun jugador Peña no ho descarta però a hores d'ara ho veu complicat. Les 4 victòries seguides abans d'acabar l'any han ajudat a no tenir tanta pressa per poder incorporar un interior.
4 mesos per endavant té el Mataró Feimat al Grup C-B. En el seu cas per desequilibrar el balanç de victòries i derrotes. Ara empatat a 6. No perdre duels, a priori assequibles, com el d'aquest diumenge davant el JAC Sants i seguir fent-se forts a casa poden ser dues claus importants per aquest 2018 segona Naxo Ariño.
El Feimat només va perdre dos partits en tot el 2017 com a local. Un fet que primer va permetre la permanència la temporada passada i en aquesta nova temporada que l'equip estigui en una zona còmode.