3 mataronines busquen un lloc a la final de la Liga Dia

Tres mataronines es juguen avui poder estar a la final de la Liga Dia de bàsquet. Avui al vespre l’UniGirona i el Cadi La Seu s’enfronten en el segon partit de semifinals amb avantatge per les gironines. Nuria Martínez i Rosó Buch hauran de confirmar el passi a la final. Davant Ari Pujol provarà de donar la sorpresa i portar l’eliminatòria de nou a Fontajau.

Primer 'match ball' aquest vespre a la Seu d’Urgell on el Cadí La Seu té la oportunitat de poder forçar el tercer partit davant l’Spar Citylift Girona. Dos equips que tenen 3 jugadores mataronines, i amb pes destacat a les respectives plantilles. En el bàndol gironí hi trobem Núria Martínez i Rosó Buch, i precisament la capitana Rosó Buch creu que, tot i que el balanç de victòries entre els dos és favorable al seu equip, no val confiar-se.

A l’altre costat Ari Pujol, un altre producte de la pedrera de la Unió Esportiva Mataró, creu que coneixen prou bé el rival, com per saber les seves millors armes, com seria la vaterania de jugadores com Palau, Hampton o Martínez.

Per contra Buch creu que la millora defensiva dels darrers partits serà clau per guanyar a la pista de les lleidatanes, que com recordava Pujol ningú hi guanya des de l’octubre i les gironines ja hi han perdut aquesta temporada en lliga regular. De totes maneres l’equip d’Eric Suris confia en poder passar l’eliminatòria, si pot ser avui millor, per poder-se enfrontar de nou al Perfumerias Avenida (sempre amb el permís del València) i poder-les guanyar en un títol important aquesta temporada.

Pel Cadí la Seu, la victòria d’avui i un tercer partit seria posar la cirereta al pastís a una temporada perfecta on les noies de Bernat Canut han donat un pas endavant. Ari Pujol, en la seva segona temporada a la plantilla, i després de passar-se el primer any en blanc degut a una lesió ha spaigut adaptar-se al rol que l'hi ha indicat el seu entrenador

El duel es juga avui a les 20h al Palau de la Seu d'Urgell. Fins ara els dos equips s’han enfrontat en 5 ocasions. Duel a la Lliga Catalana, amb victòria contundent del bàndol gironí. En lliga tan l’UNI com La Seu s’han adjudicat un partit a les seves respectives pistes. A la Copa de la Reina el marcador va ser favorable per les de Surís amb una diferència de més 20 punts, mentre que la primera cita de semifinals del playoff disputat a Fontajau el triomf va tornar a ser gironí.