2023 està sent l’any de la Martina Sans

La jugadora de tennis taula del CN Mataró ha aconseguit diversos títols a nivell estatal i català

Aquest és l’any perfecte per la Martina Sans. La palista mataronina està fent un gran paper en competicions nacionals i territorials, ja sigui en dobles o en la categoria individual.

La Martina és la perla i el futur del Centre Natació Mataró. Precisament des del club lluiten per a què arribi a ser una jugadora professional de tennis taula.

La Martina es va proclamar campiona d’Espanya amb la selecció catalana amb l’equip inclusiu i, també, en la categoria individual infantil.

Defensant la samarreta del Centre Natació Mataró, va aconseguir una meritòria cinquena plaça en el Torneig d’Espanya disputat a Jaén, el cap de setmana del 18 i 19 de març. A nivell català, va pujar al graó més alt del podi en la categoria de dobles femenins i va ser segona en parelles mixtes en el Campionat de Catalunya de Valls.

De cara al futur, la Martina té com a objectiu participar en el torneig europeu de tennis taula. A més, la palista mataronina ha sol·licitat plaça per entrar al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. El pròxim campionat és el Top-8 d’Espanya que es disputarà el 6 de maig a Narón, Galicia.