2 opcions per acabar l'OK Plata, la proposta de la FEP

La intenció de la Federació Espanyola de Patinatge és que les lligues d’hoquei patins es puguin acabar. Per això ha plantejat dos possibles escenaris del final de la temporada 2019/2020. Una decisió, ja de per si, valenta. Això és el què diu l’entrenador del CH Mataró, Albert Larrea.

Però, quines són aquestes dues possibilitats? La primera de totes és intentar jugar. La Federació proposa tornar a la competició en les 6 jornades que queden. Començar o bé el 6, el 13 o el 20 de juny, i acabar o l’11, el 18 o el 19 de juliol. Una opció que alguns clubs no volen, ja que no veurien amb bons ulls jugar el mes de juliol. Dins aquesta opció, l’última jornada no seria unificada i es permetria disputar dos partits el mateix cap de setmana, si els equips corresponents hi estiguessin d’acord. La segona alternativa proposada seria deixar les coses tal i com estan. Això vol dir que el Mataró pujaria a OK Lliga, i que el Manlleu, segon i amb els mateixos punts, no ho faria. Una opció també polèmica.

 I la tercera seria anul·lar tota la temporada i no validar cap resultat. Una altra proposta que no convenç massa per tirar per la borda, sense pretendre-ho, tota la feina dels clubs feta fins al moment. Sigui com sigui, tot queda pendent del trencament del confinament, clau per determinar què pot passar amb les lligues.