Àlex Martínez suma el seu primer punt ATP

El jove tennista Àlex Martínez aconsegueix a Reus el primer punt ATP de la seva carrera. Ho fa després d'aconseguir una invitació com a finalista d'una pre prèvia a la de Reus. Un cop a terres tarragonines, Martínez va passar primera ronda després de vèncer a Max Alcalà per 2 a 1. Però a la segona va topar-se amb el 392 de l'ATP, el tennista de 23 anys Pol Toledo. Tot i emportar-se el primer set per 6 a 7 va perdre el segon per 6 a 2 i el tercer per 6 a 1. 
Aquest primer punt d'ATP es tracta d'una recompensa a la feina feta però tan sols la primera pedra del camí.

Un punt que arriba a mes de març i que significa veure complert l'objectiu per aquesta temporada. Tan Martínez com el seu entrenador es mostren gratament satisfets.

D'aquesta manera Martínez comença a seguir els passos d'Albert, Ramos, amb qui pot entrenar de tant en tant i a qui té com a referent. Des del cos tècnic també intenten que es marqui com a fita l'esforç i constància de Ramos. Amb tan sols 17 anys Àlex Martínez apunta a maneres. Assegura no tenir pressa i posa d'exemple a Ramos o al mateix Roger Federer, qui amb 36 anys ha estat capaç de tornar al número 1 mundial. Temps per davant en té, així que pretén aplicar la dita de poc a poc i bona lletra.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà