Els Jocs Escolars tanquen temporada

La setmana passada l’Ajuntament de Mataró que és qui organitza els Jocs Escolars a la capital del Maresme, va donar per finalitzada la competició escolar, en una decisió presa conjuntament amb el Consell Esportiu del Maresme 

Una temporada estranya on no s’han pogut celebrar totes les jornades previstes. Pel que fa a l’esport d’equip, en categoria prebenjamí i benjamí s’ha disputat la competició de poliesportiu, de benjamí fins a cadet la de futbol sala i la competició de voleibol, feta conjuntament amb el Consell Esportiu del Maresme, s’ha pogut realitzar per les categories entre la benjamí i la cadet.

Pel que fa a l’esport individual, només s’ha pogut disputar 1 jornada d’escacs i de patinatge, però la temporadqa s’haurà tancat sense natació ni tennis taula.

Malgrat tot, des de la regidoria d’esports de Mataró es destaca el fet que durant aquests 5 mesos de competició s’ha pogut complir amb l’objectiu principal dels Jocs Escolars, que no és altre que promoure la part més lúdica de l’esport.

El Consell Esportiu del Maresme també ha donat per finalitzada l’activitat que organitzava arreu de la comarc, però també explica que en cas de desconfinament, no dóna per acabada la temporada, tal i com ja va explicar la Unió de Consells Esportius de Catalunya. Així ho explica el president del consell esportiu del Maresme, JOrdi Matas.

Qui tampoc vol tancar del tot la temporada és l’Ajuntament de Mataró que està estudiant amb aquesta casa la possibilitat de poder fer una jornada de lliurament de medalles, que habitualment es feia al Municipal del Centenari o del Camí del Mig, i que es podria fer, per primer cop, a distància.

Informa: JM. Spà