El CN Mataró instal·laria la piscina olímpica a Tecnocampus o al Triangle Molins

El Centre Natació Mataró apostaria per la zona del Tecnocampus o del Triangle Molins per ubicar la piscina olímpica coberta que s’estudia construir a Mataró. El ple de febrer va aprovar tirar endavant un estudi sobre la viabilitat d’instal·lar aquest equipament a Mataró, un projecte que finançaria el Centre Natació Mataró, però que requereix trobar un espai. El president del CN Mataró, Joan Gros, ha assegurat en una entrevista al Mataró al Dia que l’ideal és que l’emplaçament escollit pugui oferir la creació de sinèrgies. Com a exemple ha detallat que la zona del Rengle podria fer que l’entitat esportiva treballés de la mà amb els estudis en educació física i de ciències de la salut.

La piscina olímpica coberta és pel CN Mataró un projecte a llarg termini. A mitjà termini però, es plantegen canvis a les actuals instal·lacions de l’entitat. Un espai que es va inaugurar fa 30 anys i per tant requeriria una renovació en la infraestructura i també del tipus d'activitats que s’hi poden fer.

Aquestes obres que s’han de desenvolupar al CN Mataró durant el 2018 tenen al darrere un procés molt lent. S’ha hagut de fer una modificació del pla urbanístic i demanar permisos al Departament de  Costes. Ara mateix el Centre es troba en fase de tramitació de la llicència d'activitat que l’ha de permetre demanar els permisos d'obres. En paral·lel s’ha fet un concurs per escollir un gabinet d’arquitectura que ja treballa en una proposta de modificació que s’acabarà d’arrodonir amb les propostes que facin els socis a l’assemblea que es convocarà en breus.