Els Mossos d’Esquadra desmantellen més de 1500 plantes de marihuana

Quatre persones han estat detingudes per presumpta vinculació amb dues plantacions de marihuana a Teià i el Masnou en els darrers dos dies.

En tenir sospites d’una possible plantació en una casa de Teià, els Mossos d’Esquadra van aturar-ne un cotxe que en sortia, i en escorcollar-lo van trobar-hi 500 grams de cabdells de marihuana. El conductor va ser detingut i es va examinar l’habitatge, on s’hi van trobar 986 plantes i un altre home, qui també va ser arrestat.

El conductor va resultar estar implicat en una altra plantació al Masnou, on es van trobar, també dins una casa, 673 plantes més, ja tallades i amb els seus cabdells en un procés d’assecat avançat. La incursió es va realitzar el 31 de maig, i dues dones van ser detingudes el mateix dia per pressumpta relació amb les plantacions.

Les dues plantacions estaven connectades il·legalment a la xarxa elèctrica general, i disposaven dels aparells necessaris per afavorir un creixement més ràpid de les plantes.

Dos dels detinguts estan acusats també per falsificació, ja que van modificar les seves nòmines per aparentar una major solvència econòmica i aconseguir llogar una de les cases.