"Treballarem per a un turisme sostenible a la costa del maresme"

Mònica Masramon, número 36 a la llista per Barcelona de Junts per Catalunya defensa un turisme sostenible i la digitalització comercial

"Treballarem per a un turisme sostenible a la costa del maresme"

Turisme sostenible i digitalització comercial. Aquestes són algunes de les propostes que destaca la mataronina Mònica Masramon. Ella és la número 36 per Barcelona de la llista de Junts per Catalunya a les eleccions del 14 de febrer. Masramon forma part també de la candidatura Eines de País de la Cambra de Comerç de Barcelona i és la presidenta de la Cambra del Maresme. Aquesta és la primera vegada que es presenta a les eleccions i ho fa, diu, amb la intenció de poder fer el canvi que ara, com a empresària, no pot fer.

Masramon diu que des del Parlament cal posar en valor els 250.000 habitants del maresme i treballar per erradicar l'atur juvenil crònic, pujar el PIB de la comarca, ajudar l'empresariat, potenciar el turisme i els negocis sostenibles i incentivar la digitalització comercial.

Segons la candidata tots aquests propòsits van lligats amb fer efectiu el mandat de l'1 d'octubre, aconseguir la independència i poder administrar els recursos de Catalunya.

Informa: J.Peñaranda