Satisfacció al PSC pels resultats obtinguts el 14F a Mataró

Els socialistes celebren seguir sent una "agrupació potent" a Mataró i que ERC "hagi estat incapaç de guanyar a la ciutat" en el seu millor moment

El PSC es mostra satisfet dels resultats obtinguts el 14F a Mataró. Els socialistes han convocat aquest dilluns una roda de premsa per valorar l’escenari postelectoral. En aquests comicis al Parlament, el PSC ha guanyat a la ciutat després de divuit anys i ha estat la primera força en 10 dels 12 barris. En aquest sentit, la Primera secretària de l’agrupació, Núria Padilla, i el President de l’agrupació, Xesco Gomar, han destacat que la de Mataró continua sent una agrupació potent i que Esquerra Republicana, tot i estar en el seu millor moment de la història, “ha estat incapaç” de  guanyar el PSC a la capital del Maresme.

El PSC també ha celebrat que la mataronina Alícia Romero hagi mantingut el seu escó com a diputada perquè asseguren que és una manera de “canalitzar” els temes d’interès de la ciutat i la comarca al Parlament.

Pel que fa a la baixa participació que ha marcat les eleccions al Parlament, els socialistes reconeixen que no es pot atribuir només a la por a la COVID, sinó que cal una reflexió més profunda . El PSC considera que la lectura és la manifestació d’un rebuig a les polítiques de blocs i a la inacció que assegura ha marcat els darrers deu anys, en aquest sentit asseguren que ara és moment d’apostar per “polítiques d’il·lusió”.

Informa: C.Sánchez/R.Casanova