"Reivindiquem que hi torni a haver un tren directe a l'Aeroport de Barcelona"

Així ho ha assegurat David Mejía, número 11 a les llistes de Ciutadans per Barcelona. També espera que la C-32 es mantingui gratuïta un cop finalitzi el peatge

"Reivindiquem que hi torni a haver un tren directe a l'Aeroport de Barcelona"

Recuperar la connexió per tren entre Mataró i l'Aeroport de Barcelona és una de les prioritats de Ciutadans, segons el número 11 a les llistes per Barcelona David Mejía. En una entrevista al Mirador, Mejía ha assegurat que una de les prioritats de la formació taronja és la millora de les infraestructures de mobilitat. En aquest sentit, Mejía considera que és necessari que la capital del Maresme pugui tornar a tenir una línia directa fins a l'aeroport i també que es redueixi la durada del viatge entre Mataró i Barcelona. En àmbit de mobilitat, el número 11 de Ciutadans també espera que la C-32 sigui gratuïta un cop finalitzi la concessió del peatge.

En matèria de sanitat, David Mejía considera que l'Hospital de Mataró necessita una ampliació i més recursos econòmics per revertir la "dramàtica situació" que, diu, pateix el centre hospitalari mataroní.

Segons Mejía, la Generalitat disposa dels recursos suficients per realitzar aquestes inversions, però els gestiona malament perquè hi ha partides pressupostàries, afirma, que són supèrflues o que només van destinades als seus interessos.

Mejía també considera que s'ha d'incrementar el parc d'habitatge públic i impulsar polítiques perquè els joves puguin trobar feina i emancipar-se.

 

Informa: S.Ruiz