Mataró Audiovisual oferirà una programació especial per les eleccions del 14F

Al llarg de tota la jornada es podrà seguir l’última hora electoral pels diversos canals de comunicació de Mataró Audiovisual: ràdio, televisió, web i xarxes socials

La campanya electoral arriba avui al seu final i diumenge se celebraran els comicis que han de designar el nou president de la Generalitat. Per tal de donar cobertura informativa a aquesta jornada electoral atípica i fortament marcada per la pandèmia, Mataró Audiovisual oferirà una programació especial amb la capital del Maresme com a centre informatiu.

Des del mitjà es farà difusió a través de les diferents finestres de comunicació, és a dir, per ràdio, televisió, web (www.mataroaudiovisual.cat) i xarxes socials dels principals esdeveniments del dia.

Així doncs, començarem la jornada fent un cop d’ull a la constitució de les meses, repassant possibles incidències, captant impressions dels votants, rebent declaracions a peu d’urna dels candidats mataronins que formen part d’alguna llista, emetent connexions en directe des de seus electorals, oferint actualitzacions de participació a la ciutat i, acabarem donant a conèixer els resultats definitius a Mataró i Catalunya.

Tots aquests continguts podran seguir-se de manera instantània a la web de Mataró Audiovisual i a través de les xarxes del mitjà sota el nom de Mataró Notícies. A banda a partir de dos quarts de tres l’Informatiu Migdia Especial Eleccions que s’emetrà per Mataró Ràdio repassarà els fets més destacats que hagin tingut lloc durant el matí. A les 8 del vespre ens actualitzarem amb l’última hora en un Mataró al Dia també especial i amb emissió simultània tant per Mataró Televisió, com per Mataró Ràdio i streaming. A la vegada i durant tota la jornada, Mataró Audiovisual participarà en directe als informatius que oferirà la Xarxa de Comunicació Local per tota Catalunya.

Informa: L.Sanmiquel