"L'herència del tripartit: calaixos plens de factures i la caixa buida"

El PDeCAT aposta per reactivar l'economia ajudant a les empreses i el turisme

"L'herència del tripartit: calaixos plens de factures i la caixa buida"

Joana Ortega, la número 2 de la llista del PDeCAT per a les eleccions del 14F, ha dit aquest dimecres a Mataró que Catalunya ha abaixat persianes fruit de la mala gestió del govern i ara necessita una millor organització perquè torni a ser pròspera i rica. Això s'aconseguirà, diu, ajudant als emprenedors, autònoms i les petites i mitjanes empreses amb més recursos. Un argument que també ha enfortit l'alcalde d'Igualada i número 3, Marc Castells. "El millor subsidi és un lloc de treball" ha dit l'igualadí. Per la seva banda, Ortega, ha etzibat que "No pot ser que tinguem un vicepresident del govern i conseller d'economia que està més preocupat dels comptes de la Generalitat que per salvar empreses". En aquest sentit la número 2 s'ha desmarcat de les polítiques d'esquerra recordant l'herència del tripartit: calaixos plens de factures i la caixa buida.

Per altra banda, el PDeCat aposta també per la independència de Catalunya, però no per la via unilateral. Ortega ha dit que no creuen en les dreceres màgiques i que "per molt que ens ho diguin no s'acabarà el 15 de febrer".

L'acte ha tingut lloc a la sala d'actes del TecnoCampus i ha comptat amb un debat previ a càrrec de Jordi Mir, alcalde de Cabrera de Mar i número 11 de les llistes del PDeCAT, Montserrat Candini, alcaldessa de Calella i número 83 de les llistes del PDeCAT, Jofre Serret primer tinent d'alcalde de Malgrat de Mar i Marta Boadas, número 75 de la llista. Han posat sobre la taula la necessitat d'impulsar el sector econòmic i turístic per tots els municipis de la comarca i també han exposat la falta de comunicació i suport que ha rebut l'administració pública per part de la Generalitat.

Informa: J.Peñaranda