L'Alcalde de Mataró David Bote celebra la seguretat de la jornada electoral

L’Ajuntament ha habilitat nous espais electorals, s’ha impulsat un equip de 300 persones que vetllen pel compliment de les mesures

L’alcalde David Bote ha exercit el seu dret a vot aquest migdia al col·legi instal·lat a la pista poliesportiva de l’Escola Pia Santa Anna. En paraules als micròfons de Mataró Audiovisual, Bote ha celebrat que s’hagin pogut constituir totes les meses de la ciutat amb normalitat. També ha volgut agrair la feina que porten fent les darreres setmanes tot l’equip que treballa en la organització   d’aquest dispositiu per garantir unes votacions amb totes les mesures de la seguretat. L’alcalde ha afirmat que espera una jornada protagonitzada per la tranquil·litat i la seguretat. Bote ha expressat la voluntat que “el màxim nombre de persones exerceixin el seu dret a vot”.

L’alcalde David Bote ha recordat que per garantir al màxim la seguretat en aquestes eleccions en context de coronavirus, l’Ajuntament ha habilitat nous espais electorals, s’ha impulsat un equip de 300 persones que vetllen pel compliment de les mesures, format per gestors de cues, Policies Locals, Mossos d’Esquadra, representants de l’administració i un reforç del personal de neteja.