Junts per Mataró reivindica que no fa propostes impossibles

Alfons Canela critica que la segona comissaria dels Mossos d'Esquadra, que proposa el PSC, o la construcció de més d'un miler de pisos assequibles, que inclou també ERC, són compromisos que no es creu ningú

La campanya electoral ha arribat aquest cap de setmana a l'equador i Junts per Mataró ha escollit el bar de la colla dels Capgrossos per celebrar-hi l'acte central. Una trobada que ha servit per presentar la llista electoral, però també per reivindicar que la candidatura que lidera Alfons Canela és seriosa -ha dit- i que a diferència del PSC o d'ERC, no fa propostes sense fonament.

I és que segons el candidat, la promesa de construir una segona comissaria dels Mossos d'Esquadra al solar de l'antiga escola Menéndez y Pelayo o de fer més d'un miler de pisos a preus assequibles no se les creu ningú.

Alfons Canela, candidat de Junts per Mataró: A diferència de la resta de partits polítics de Mataró, que s'han centrat a fer promeses sense cap fonament com ara posar una comissaria o prometre molts pisos. Nosaltres intentem presentar una proposta seriosa, que respecti a la ciutadania, amb temes molt concrets com aquesta revolució que volem organitzar al Servei de Llicències de Mataró amb la introducció d'aquests col·legis professionals que serveixin per agilitzar, de fer una aposta decidida per la rehabilitació de la ciutat i no pensar constantment a prometre pisos i més pisos que no es creu ningú

Pel que fa a la cultura, Canela aposta per donar més entitat pròpia a les Santes amb la constitució d'un patronat específic que, entre altres funcions, ajudi a trobar patrocinis per a la festa major. Un finançament exterior que ajudaria a no haver de dependre exclusivament del pressupost municipal.

Alfons Canela, candidat de Junts per Mataró: Proposem no centralitzar tot el programa de cultura amb les Santes i separar el patronat de les Santes del programa de cultura on ha d'haver-hi exposicions, concerts, festivals, i activitats que ara mateix queden relegades per la festa major. I en aquest patronat volem introduir la figura del patrocini, de la col·laboració públic i privada.

Junts admet que vol ser al pròxim govern municipal i que després de quatre anys a l'oposició, ja és el torn de ser-hi per continuar sent "útils" a la ciutat.