El PSC demana més inversió per l’Hospital i pel personal sanitari

Els socialistes posen dos prioritats sobre la taula: la vacunació del 70 per cent de la població abans de l’estiu i un pla de reconstrucció del sector

L’Hospital de Mataró ha estat escenari aquest dilluns d’un nou acte de campanya del Partit dels Socialistes. Diversos regidors de la formació política de la comarca han acompanyat a la candidata Alícia Romero, que s’ha mostrat contundent a l’hora de reclamar més recursos pels centres sanitaris de Catalunya. Segons Romero, s’han de mantenir les prioritats ja anunciades pel candidat socialista a la presidència de la Generalitat i fins ara Ministre de Sanitat, Salvador Illa: arribar a l’estiu amb el 70 per cent de la població vacunada i activar un pla de reconstrucció del sector sanitari amb més inversió per infraestructures i pel personal de la salut, millorant-ne les condicions laborals.

Des del partit han assegurat que ara “més que mai”, han dit, “s’ha de lluitar per una sanitat pública i de qualitat”. Segons la regidora socialista a l’Ajuntament de Mataró, Laura Seijo, fa molts anys que la capital de comarca compta amb un infrafinançament al Consorci Sanitari del Maresme i ara, se suma, segons Seijo, el col·lapse a l’Hospital de Mataró i a l’Atenció Primària. La regidora socialista ha reclamat a la Generalitat també que s’ampliï l’hospital, que es contracti a més personal sanitari i augmenti l’activitat quirúrgica.

Entre els que han acompanyat a Romero i Seijo hi havia Elena Díaz i Edgar Fernández, candidats de la formació per Barcelona, els regidors socialistes Daniel Meroño de Cabrera de Mar, Inma Fernández de Premià de Dalt, Josep Arenas d’Argentona o l’alcaldessa de Dosrius, Silvia Garrido.

 

Informa: M.Gómez​