El president del PP, Pablo Casado, visita la Nau Gaudí amb Alejandro Fernández

El líder dels populars aprofita per enviar un missatge directe a Pedro Sánchez i acusa a Illa de posar en risc la salut de la població

Font: Partido Popular

El president del Partido Popular, Pablo Casado, ha visitat la ciutat de Mataró i ho ha fet concretament aquest dimarts a la Nau Gaudí. Acompanyat de Lluís Bassat i el president de la formació a Catalunya, Alejandro Fernández, Casado ha pogut visitar la nova exposició, acabada de col·locar, amb peces de la dècada dels anys noranta. La visita ha estat fugaç, a títol personal –segons han advertit membres del partit a Mataró- i sense convocatòria als mitjans de comunicació.

Ha estat precisament des de la Nau Gaudí des d’on Casado ha volgut llençar un missatge directe al president del govern, Pedro Sánchez. Ha parlat de responsabilitat per deixar endarrere el virus i ha acusat al ja exministre de sanitat, Salvador Illa, de posar en risc la salut dels catalans per, ha dit, una estratègia electoralista. 

El Partit Popular ha fet un vídeo de la visita que han difós a través de les xarxes socials i en el que destaquen la importància d’actuar davant l’expansió del coronavirus.

Informa: M.Gómez
Imatge: Partido Popular