Ciutadans denuncia els perjudicis que generen les noves mesures als comerciants

La formació taronja ha tornat a visitar Mataró aquesta vegada, per denunciar les conseqüències que estan patint el gran i petit comerç arran de les noves mesures dictades pel PROCICAT

Aquest matí la Plaça Illa Cristina ha acollit un acte de campanya de Ciutadans. En aquesta ocasió, el partit taronja ha comptat amb la presència d’Anna Grau, número 2 a les llistes per Barcelona; Nacho Martín Blanco, número 3; David Mejía, número 11 així com la líder de Ciutadans a Mataró Cristina Sancho. Abans de començar aquest acte, tots ells s’han reunit amb representants del Centre Comercial de Mataró i després amb comerciants del Barri de Cerdanyola per valorar com estan vivint les noves restriccions dictades pel PROCICAT.

Per combatre aquestes afectacions, Nacho Martín Blanco ha explicat que el seu partit proposarà ajudes directes i no préstecs. Alguns exemples són la bonificació del 75% de les pèrdues derivades per la Covid-19, un ajut directe de 4.000€ perquè els autònoms afectats puguin pagar el lloguer o l’exempció del pagament de la quota d’autònom si s’ha tingut el negoci aturat.

Finalment, Martín Blanco ha posat èmfasi en la necessitat que hi hagi un canvi a la Generalitat i que no torni a repetir-se un govern obertament independentista ni un format pel PSC, En Comú Podem i Esquerra Republicana. El número 3 a les llistes de Ciutadans, en canvi, aposta per un nou govern integrat per les forces constitucionalistes i liderat pel seu partit.

Informa: L.Sanmiquel / S.Ruiz