Camprubí treu pit i diu que té inversors aparaulats per a Can Fàbregas

El candidat d'ERC assegura que els empresaris estarien disposats a fer-hi una residència d'estudiants i d'esportistes d'alt nivell, una zona comercial, una d'oci i un gran aparcament

El candidat d'ERC, Pim Camprubí, ha assegurat que ha trobat inversors que estarien disposats a instal·lar negocis al solar de Can Fàbregas. Tot i que no ha volgut revelar noms, sí que ha apuntat, durant l'entrevista electoral de tvmataró, que els empresaris amb els quals ha parlat estarien en disposició de fer-hi una residència d'estudiants i d'esportistes d'alt nivell, una zona comercial i d'oci i un gran aparcament. No pot garantir al cent per cent que el projecte tiri endavant, ni té cap compromís en ferm, però Camprubí ha defensat la necessitat de trobar un ús a uns terrenys estratègics, que ara per ara són d'El Corte Inglés, i que fa massa temps que estan buits d'activitat.

Pim Camprubí, candidat d'ERC: Jo he tingut oportunitat de parlar amb grans inversors, que per descomptat ho posaré a disposició de l'Ajuntament, que estarien disposats a fer-hi residències d'estudiants, residències d'esportistes d'alt nivell, zona d'oci, també zona comercial connectada, a diferència del Mataró Parc, amb tot l'eix de la ciutat i uns grans aparcaments que servirien per donar servei a un quilòmetre a la rodona aproximadament, a 15 minuts a peu.

El candidat republicà ha criticat que el govern del PSC i d'En Comú Podem ha estat incapaç de trobar una sortida al polèmic solar i que ja és hora que "l'Ajuntament prengui el control" de la situació. Camprubí també s'ha referit a una possible ampliació del centre comercial Mataró Parc i, en aquest cas, el cap de llista s'ha mostrat radicalment en contra.

Pim Camprubí, candidat d'ERC: Una de les conseqüències serà el tancament de moltes botigues, especialment d'aquella zona alta de la ciutat. A més, els llocs de feina que pugui generar seran de pitjor qualitat. Allà on hi ha grans centres comercials, les ciutats acaben desertitzades comercialment.

Com gairebé tots els candidats d'aquestes municipals, Camprubí també ha posat en dubte que Mataró hagi de tenir una segona comissaria dels Mossos d'Esquadra, com proposa el PSC. Un "brindis al sol" que considera que no es farà realitat mai. En aquest sentit, ha apostat per fer-ne una altra, però a diferència dels socialistes, vol que sigui conjunta de Mossos d'Esquadra i de Policia Local. En relació amb les ocupacions, ha retret al govern municipal que no ha fet prou per a frenar aquest fenomen creixent.

Pim Camprubí, candidat d'ERC: Potser s'ha parlat massa i això ha generat un efecte crida. L'alcalde ha fet viatges a Madrid, però hi ha hagut molt de titular i poca feina. Hem de tenir unitats policials més expeditives i lluitar contra les ocupacions amb totes les armes possibles".

Pim Camprubí no ha volgut avançar amb quina formació política estaria disposat a pactar i fer un hipotètic govern local, però ha deixat clar que amb "aquest PSC" no té intenció de fer-ho.