Anna Salicrú, candidata mataronina d'ERC a les eleccions del 14F

Dels candidats escollits pel territori, la candidatura maresmenca l’encapçala la diputada pinetenca Mònica Palacin (14)

La mataronina Anna Salicrú forma part de la llista d’Esquerra Republicana per les eleccions del Parlament de Catalunya. Salicrú, presidenta local d’ERC, és la número 48 de la candidatura que encapçala el maresmenc Pere Aragonès. A més d’ells dos, la llista dels republicans la conformen set maresmencs més. Dels candidats escollits pel territori, la candidatura maresmenca l’encapçala la diputada pinetenca Mònica Palacin (14), seguida de l’arenyenca Marta del Castillo (34), la pròpia Anna Salicrú, l’excaldale de Dosrius Marc Bosch (51), l’alcalde de Teià Andreu Bosch (57) i la regidora d’Arenys de Munt Tònia Vila (setena suplent). Els dos altres maresmencs que figuren a les llistes d’ERC són la diputada Najat Driouech (4) i Pau Morales de Jovent Republicà (11).

Les prioritats d’ERC per al Maresme per la propera legislatura són, segons expliquen, la reconstrucció econòmica i social de la comarca, les ampliacions previstes dels hospitals de Mataró i Calella; fer més sostenible el model de mobilitat i pacificar la N-II i la gestió del litoral. Ho explica Anna Salicrú.

Els republicans han escollit Mataró per donar el tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions al Parlament. Unes eleccions on ERC es fixa l’objectiu que l’independentisme superi el 50% dels vots. També encaren la campanya amb l’objectiu de forçar l’Estat espanyol acceptar l’amnistia dels líders independentistes empresonats i realitzar un referèndum per resoldre el conflicte amb Catalunya.

Informa: S.Ruiz