El Quadis i el 2017, una història que acaba bé

El 2017 ha sigut, en línies generals, un bon any pel Quadis Mataró. Positiu però sobretot il·lusionant, veient com els joves de la casa es consoliden i prometen i com com a equip es competeix a cada enfrontament. De la primera part d'any, és a dir, el tram final de temporada passada, el tècnic Beto Fernández en destaca la classificació europea, que aquest sí es va consumar. 
En va parlar al Carnet Esportiu.

Una aposta que va sorprendre a optimistes i pessimistes, on els mataronins van rendir a un alt nivell i que només les decisions extraesportives els van deixar fora de joc.
En el segon tram de 2017, el de l'actual temporada, el conjunt mataroní el tanca la primera volta a la lliga en quarta posició, només per sota de Barceloneta, Terrassa i Sabadell i per sobre d'equips com el Barcelona o el Mediterrani. I tot i així l'entrenador mataroní creu que s'hagués pogut fer més.

És per aquesta raó que el 2018 respira optimisme per un equip jove que creix a cada jornada que passa. Tot i així, amb la lliga i ara també la copa entre mans, l'exigència serà dura.