El Dia de la Policia Local recupera la normalitat després del tancament del conflicte al cos

L’Auditori del TecnoCampus ha acollit aquest migdia l’acte de Celebració de la Diada de la Policia Local. L’alcalde de Mataró, David Bote, acompanyat del regidor de Seguretat, Juan Carlos Jerez, i del cap de la Policia Local, Mateo Sánchez, han presidit l’acte en què se celebra el 143è aniversari del cos. Com cada any, s’han lliurat reconeixements a la tasca realitzada a agents de la Policia Local de la ciutat i altres persones que han col•laborat amb el cos. L’acte s’ha celebrat amb total normalitat, a diferència de l’any passat quan es va produir una manifestació impulsada per agents del cos per protestar pels maltractaments verbals, tracte indigne i humiliant que rebien per part d’alguns comandaments. Una situació que es va poder reconduir i que ha destacat el regidor de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern, Juan Carlos Jerez.

Segons Jérez un dels principals reptes de futur de la Policia Local de Mataró és que sigui més propera a la ciutadania. Un  A més, creu que el cos, mica en mica, ha d’anar adaptant noves tecnologies que permetin optimitzar la seguretat de Mataró. 

Després de l’entrega dels reconeixements i les condecoracions, s’ha realitzat un exhibició de drons al Foyer del TecnoCampus.

Informa: S.Ruiz