El Consell de Ciutat escull les 12 propostes finalistes dels pressupostos participatius

El Consell de Ciutat tria les 12 propostes finalistes per als pressupostos participatius de 2018. Entre les finalistes s’hi troben la instal·lació de 4 lavabos públics a la ciutat, la Urbanització dels entorns de Can Marfà, un projecte d’accessibilitat al Clos Arqueològic o la millora de l’enllumenat públic d’alguns carrers del barri de Cerdanyola entre d’altres. Cada una d’aquestes propostes ha estat engegada per un ciutadà a títol individual o per una entitat i se li ha assignat un preu aproximat per al seu desenvolupament.

Ara el proper pas haurà de determinar quines de les 12 propostes es portaran a terme. S’escolliran per votació popular, entre el 2 i el 22 de febrer i s’executaran les més votades fins a arribar a una despesa màxima de 500.000 euros.   

Les votacions es podran fer per internet a través de la plataforma Decidim Mataró, on s’hi podran trobar els detalls de les 12 propostes finalistes. També està previst que els ciutadans que no disposin d’accés a Internet puguin fer la seva votació a diferents equipaments municipals amb el suport tècnic i dispositius mòbils. En aquest espai municipals s’instal·laran uns plafons informatius de les 12 propostes finalistes.

 

Informa: A.Gual