El cinquè premi 58.808 es ven a Mataró

El Bar Europa de Mataró ha venut un dels cinquens premis més matiners de la Loteria Nacional d’aquest 2017. El número premiat és el 58.808 i està dotat amb 60.000 euros la sèrie. Qui tingui un número s’endurà 6.000 euros i qui n’ha hagi comprat una participació, 300 euros.

Situat al número 468 del Camí Ral, el Bar Europa té més de 60 anys d’història. L’establiment va començar a ser dirigit per Antonio Fernández Caballero l’any 1957 i la seva direcció ha passat ja per les mans de tres generacions familiars. Des de fa uns anys, el Bar Europa ven números de loteria aleatoris amb màquina - no dècims-  com ha explicat el seu propietari actual, Eduard Jané. 

No és la primera vegada que el Bar Europa reparteix sort entre els seus clients. Ja ho va fer l'any passat, quan va vendre un número triat de manera aleatòria i premiat amb 174.000 euros. Per aquesta raó, per al proper sorteig de Reis, espera vendre més números del previst en un principi.   

L’establiment, especialitzat des de fa anys en tapes, marisc i peix, és un bar molt conegut a Mataró i atresora moltes anècdotes. Fins i tot es diu que el 1950 va entrar-hi la famosa actriu del Hollywood daurat Ava Gardner, quan es dirigia al rodatge de ‘Pandora i l’holandès errant’ a Girona.  

Tags: