El cicle de Músiques Tranquil•les estrena nova programació pel 2020

Cicle Músiques Tranquil·les

‘Músiques Tranquil·les’ és el cicle que organitza la Casa de la Música un dijous de cada mes des de fa 4 anys. Aquesta proposta ofereix al públic una experiència musical íntima i pròxima amb el Teatre Aliança com a escenari. Així ho definia Yolanda Moreno, l’encarregada de la gestió i producció de la Temporada Músiques Tranquil•les al programa d’aquesta casa el Traç de Cultura.

El perfil que defineix el públic assistent respon a persones que volen descobrir propostes musicals moltes vegades locals i desconegudes tot i que d’allò més interessants. Per la Casa de la Música, l’objectiu final és que el públic s’acabi sentint part d’aquest espectacle.

Precisament, per adaptar-se millor a la disponibilitat de la comunitat més fidel, els organitzadors han proposat un canvi significatiu en la programació d’aquest semestre. Fins a dia d’avui, els concerts se celebraven el primer dijous de cada mes. A partir d’ara, amb l’excepció de l’actuació del mes de gener, passaran a fer-se el segon.

La programació del nou cicle de Músiques Tranquil·les engloba gèneres musicals molt diversos. Començaran amb la guitarra de Pedro Javier González,  que vindrà a Mataró a presentar el seu nou disc. Va ser precisament aquest artista amb el que es va donar el tret de sortida a aquest cicle al 2017. També passaran per l’escenari del Teatre Aliança els grups El Pony Pisador, The Bop Collective, Cayana i Escarteen Sisters. Una de les actuacions però, canviarà d’ubicació i es farà al Teatre Monumental. Serà la de Monica Green que després del soldout del mes d’abril, es va decidir tornar-la a convidar a la ciutat. El cicle finalitzarà l’11 de juny. Aquell dia els artistes convidats són Apenas uma Mulher. Aquest grup s’emmarca dins la música popular brasilera i proposa un repertori on les cançons de dones són les protagonistes.

Informa: L.Sanmiquel